cursus_corne.jpg

Corné Akkers

Corné Akkers Het werk van kunstenaar Corné Akkers wordt gekenschetst als (sur)realistisch. Daarbij staan mensen in vrijwel al zijn schilderijen centraal. Vanaf zijn jeugd is hij bezig met portret- en modelkunst.

De laatste 10 jaar is hij zich steeds meer op de klassieke techniek van het olieverf-schilderen gaan richten. Zijn kunst vindt onder andere aftrek bij verzamelaars van surrealistische kunst.
Bekijk zijn werk op www.corneakkers.com

Corné Akkers zal bij Brugman Tekenbenodigdheden lessen verzorgen voor volwassenen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden omdat iedereen persoonlijk begeleid wordt. Hij geeft les in de volgende technieken: tekenen met houtskool, krijt of pastel, olieverf en acrylverf. Maar in de keuze van materiaal bent u geheel vrij. Zo kunt u werken met de techniek die het beste bij u past, maar ook kennis maken met nieuwe materialen en technieken.

In de lessen zullen ook een aantal technische zaken behandeld worden; zoals het tekenen in perspectief, anatomie van het menselijk lichaam, het opzetten van een schilderij, kleuren mengen, compositie, portrettekenen en -schilderen en materiaalkennis.

Cursusduur

september tot juli

maandagochtend 10.00 uur tot 12.30 uur
maandagmiddag 13.30 uur tot 16.00 uur         
dinsdagmiddag 13.30 uur tot 16.00 uur      
woensdagavond 19.30 uur tot 22.00 uur
donderdagmiddag 13.30 uur tot 16.00 uur
vrijdagmiddag 13.30 uur tot 16.00 uur
Zaterdagochtend 10.30 uur tot 13.00 uur

Tussentijds instappen is mogelijk.

(Zomerschildercursus: juli en augustus op bovenstaande dagen en tijden.
U betaald dan 13,00 per les)

Tarief

€ 52,00 per maand
U neemt, met stilzwijgende voortzetting,
deel per maand met een opzegtermijn van een maand.

Nu inschrijven