Andrzej Wawrzyniak

IMG-20170207-WA0000.jpg

Andrzej Wawrzyniak (Lodz/Polen, 1956) is een breed georieënteerde schilder met een gedegen opleiding, o.a. aan de Stroganov academie te Moskou en Academie voor Schone Kunsten in Moskou. Tevens behaalde hij daar zijn doctorstitel in de Kunstgeschiedenis (1986). Hij exposeerde in vele galerieën en kunstmanifestaties in binnen- en buitenland. Zijn werk en opdrachten bevindt zich in vele particuliere collecties in binnen- en buitenland.

Manneken_-_olieverf_op_linnen_kl.jpgZowel beginnende als ervaren schilders kunnen hun eigen stijl (verder) ontwikkelen en verrassende effecten bereiken. Je kiest zelf of je met acryl- of met olieverf werkt. Met veel passie en kennis leert Andrzej je om de juiste (‘warme’ en ‘koude’) kleuren en techniek toe te passen om tot een grote dieptewerking te komen in je kunstwerken. Compositie en expressie zijn beiden heel belangrijk in de cursus die door hem wordt verzorgd. Zowel door traditionele als nieuwe voorbeelden haalt Andrzej je uit de eigen comfortzone en daagt je uit het beste uit jezelf te halen. In de cursus Stilleven gaan we vanuit vormanalyse en vlakverdeling werken aan een eigen invulling van dit traditionele schilderkunstig onderwerp.

Bekijk ook zijn website: www.andrzej-wawrzyniak.com

Cursusduur:

Donderdagochtend van 10.00 - 12.30 uur.

De cursus loopt van september tot juli.
Tussentijds instromen is mogelijk.

Tarief

Het cursusgeld is vastgesteld op € 55,00  per maand.
U neemt, met stilzwijgende voortzetting, deel per maand met een opzegtermijn van een maand. Betalingen gaan contant in de eerste les van de maand. U ontvangt dan een bewijs van betaling. 

Nu inschrijven